0737 820 966

Suntem 100% dedicați muncii noastre și dorim să fim prima opțiune atunci când ai nevoie de o firmă pentru transportul utilajelor tale in Iasi sau imprejurimi . Din acest motiv punem preț pe calitatea serviciilor, prețuri corecte și respectarea timpilor furnizati.

Personal bine instruit

Cel mai puternic atu al nostru îl reprezintă personalul nostru calificat și bine pregătit să intervină prompt la orice solicitare.

Parc dotat cu platforme auto Iasi omologate

Suntem conștienți că este important că mașina sau bunurile tale trebuie transportate în cele mai bune condiții cu autospecializate ce permit o încărcare/descărcare facilă. Deținem echipament și mașini specializate pentru a intervenii oriunde, oricând, oricum, prompt și sigur. Dacă ai nevoie de platformă auto Iași, noi suntem soluția optimă pentru tine!

Considerăm că este foarte important să îți protejăm bunurile și să avem grijă că acestea să nu sufere avarii. Din respect pentru clienții noștri toate bunurile pe care le transportăm sunt asigurate cu poliță CMR.

Tehnologie de ultima oră

Rapid și sigur reprezintă etalonul de profesionalism în acest domeniu. Serviciile noastre sunt pliate pe nevoile tale și dorim să ne îmbunătățim constant, investind în tehnologii și echipamente de actualitate pentru a-ți asigura  cele mai bune experiențe când vine vorba de tractări autoIași, Lețcani, Podu Ilioaei, Târgu Frumos, Pașcani, Hanul Ancuței, Cotnari, Hârlău, Rebricea, Păun, Dobrovăț, Răducaneni,  Albița, Popricani și Sculeni. sau intervenții de asistență rutieră.

Open chat
1
Contacteaza-ne acum pe WhatsApp
➜ Tractari Iasi Cezar
Buna ziua !
Cu ce va putem ajuta ?