0737 820 966

Alegerea unui serviciu de tractari poate fi o grea incercare. La fel ca alegerea unui doctor sau a unui dentist, nu poti merge la „oricine”. Din fericire, exista acum Tractari Auto Iasi Cezar ! Tractari auto Iasi Cezar  ofera nonstop servicii de tractari rapide si sigure la cele mai inalte standarde. Majoritatea firmelor de tractari precizeaza ca dispun de polite de asigurare cand in realitate acestea nu exista.

Sunt multe companii de tractari auto care “garanteaza” pentru siguranta autovehiculului dumneavoastra si vi-l tracteaza fara a indeplini toate conditiile legale, cauzandu-va astfel pagube care initial nu existau.

Alegerea unei firme de tractari auto depinde de mai multi factori. Nu este necesar doar echipamentul folosit, pentru ca majoritatea firmelor folosesc echipamente similare. Doriti ca autovehiculul dvs sa fie transportat in cele mai bune si sigure conditii, atunci conteaza foarte mult si personalul care il foloseste.

Tractari auto Iasi Cezar  dispune de personal calificat si va fi gata sa va asiste nonstop nu doar in cazul unei tractari sau al unui transport pe platforma, ci si in situatii de suport la fata locului in vederea remedierii problemei autovehiculului dvs. Firma noastra de tractari auto ofera servicii de tractare auto la cel mai bun raport calitate-pret.

Tractari Auto Iasi

Tractari auto Iasi Cezar presteaza servicii nonstop la acelasi pret indiferent de conditiile meteo. O defectiune a masinii sau un accident i se pot intampla oricui, nu ezitati sa apelati la serviciile unei firme autorizate de tractari auto pentru a preveni alte pagube aduse asupra autovehiculului dvs.

Noi nu incercam sa profitam de pe urma urgentei dvs pentru ca stim si noi ce inseamna a fi posesor de autovehicul.Serviciul nostru de asistenta rutiera Iasi va sta la dispozitie nonstop nu doar in Iasi ci pe intreg teritoriul Europei indiferent de ce problema ati intampina la autovehiculul dvs.

Fie ca este vorba de o pana sau ati ramas fara combustibil, bateria s-a descarcat pentru ca ati lasat pozitiile aprinse sau pur si simplu autovehiculul nu mai porneste nu ezitati sa ne contactati la oricare din datele de contact.

Vom raspunde prompt urgentei dumneavoastra. Tractam cu ajutorul autospecialelor cu platforma orice tip de autoturism indiferent de problema intampinata.

Experienta noastra, seriozitatea si profesionalismul de care dam dovada ne face una dintre cele mai competitive firme de tractari din Iasi.

Serviciile noastre de tractari auto sunt disponibile atat in Iasi cat si intern si international, iar in raport cu concurenta, la noi un serviciu de calitate inseamna siguranta pe platforma la cele mai mici preturi. Suntem la dispozitia dvs 24/24, 7 zile din 7.

Scopul nostru este de a veni în ajutorul celor ce necesită servicii tractări auto în Iași, Pașcani, Hârlău, Târgu Frumos și Podu Iloaiei. Suntem o echipă cu vastă experiență în acest domeniu, profesioniști și serioși.

Rapiditatea de care dăm dovadă în deplasarea până la locația ta, cât și încărcarea și descărcarea în condiții de maximă siguranță ne califica că fiind soluția optimă daca ai nevoie de servicii de tractări sau asistență rutiera în județul Iași.

Venim în ajutorul tău fie că deții un autoturism, fie că dorești tractări utilaje agricole sau industriale.

Toate tarifele percepute de noi sunt corecte, prețul comunicat prin telefon fiind cel real. Nu avem comisioane ascunse.

Open chat
1
Contacteaza-ne acum pe WhatsApp
➜ Tractari Iasi Cezar
Buna ziua !
Cu ce va putem ajuta ?